Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 • ASAL-USUL

  Mesyuarat pertama AGAPE Superior Living telah diadakan pada September 2002 di bawah pengeloaan En. Frank Ellis, pengasas PROGRAM KESIHATAN ATP ZETA.
  Sejak penubuhannya, AGAPE Superior Living mendapat sambutan hangat di Amerika Syarikat, Kanada, Asia Tenggara dan Australia. Orang ramai berhasrat mendapat manfaat daripada Program Kesihatan ATP Zeta.

 • VISI

  Menjadi penyedia penjagaan kesihatan, kesejahteraan dan gaya hidup yang terutama di seluruh dunia.

 • MISI

  Untuk mempromosikan tahap hidup yang terbaik melalui produk terunggul, perkhidmatan dan sistem yang dapat memperbaik kualiti hidup dan memaksimumkan keupayaan untuk mencapai kegembiraan sebenar.

 • ATP ZETA PROGRAM

  Program kesihatan ATP Zeta merupakan tunggak utama AGAPE Superior Living dalam mendidik semula orang ramai tentang kepentingan pencegahan penyakit dan cara untuk mencapai kehidupan yang sihat serta penuh tenaga dan kecergasan.
  Program ini menitikberatkan:
  1) Produk kesihatan yang terkemuka
  2) Teknologi dan penyelesaian e-niaga
  3) Seminar pembangunan diri

PROGRAM KESIHATAN ATP ZETA

Program ini membekalkan sel badan dengan pelbagai nutrisi untuk memastikan tahap kesihatan yang optimum. Dengan menjaga kesihatan di peringkat sel, kesihatan tisu dan organ juga akan tercapai, dan seterusnya meningkatkan kesihatan badan. Program ini merupakan asas kepada kesihatan sebenar yang terbukti dimana teori dan konsepnya telah disahkan melalui kajian pemakanan dan perubatan. Program ini juga diiktiraf oleh saintis dari serata dunia termasuk Amerika Syarikat, Jerman dan Australia.

 • atp-1
 • atp2
 • atp3
 • atp4
 • atp5
 • agp1
 • yfa
 • agn
 • mito
Detoksifikasi Badan

Mengurangkan pengumpulan toksin untuk mencegah sel daripada kerosakan. Detoksifikasi juga meningkatkan bekalan oksigen dan nutrien pada tahap selular.

Pembaikan Sel & Peremajaan

Mempercepatkan proses membaik pulih sel dan menggalakkan peremajaan sel yang lebih baik untuk menggantikan sel-sel penuaan. Ini adalah cara yang asas untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan, bantu kita mengekal muda dari dalaman dan luaran.

Perlindungan Sel

Membantu mengaktifkan sel-sel imun untuk membina perlindungan sel dalaman dan luaran. Perlindungan luaran adalah penting untuk mencegah jangkitan bakteria dan virus. Perlindungan dalaman menghalang perkembangan sel yang tidak normal seperti kanser di dalam badan.

Testimoni

Bryan Kee King Gwok

Saya berasa gembira kerana jerawat saya telah berkurangan.
Sakit bahu saya juga telah sembuh pada hari keempat saya mengambil ATP3 Ionized Cal-Mag.

Bryan Kee King Gwok
Woo Chye Lin

Pada tahun 2012, saya mula mengambil produk ATP Zeta. Dalam hanya 1-2 bulan, keadaan kesihatan saya bertambah baik secara ketara. Saya tidak mudah berasa mengantuk lagi. Saya juga tidak pernah sakit teruk untuk setahun yang lepas.

Woo Chye Lin
Berry Beh Sheue Yuen

Program Kesihatan ATP Zeta telah mengurangkan masalah sensitif hidung yang membelenggui saya sejak umur 12 tahun. Dengan mengambil ATP3 Ionized Cal-Mag dan ATP4 Omega Blend, sakit-sakit pada tulang belakang, lengan tangan dan bahu telah banyak berkurangan. ATP3 Ionized Cal-Mag membantu saya masuk tidur dengan lebih cepat, sekaligus mengatasi masalah kesukaran tidur saya.

Berry Beh Sheue Yuen
Chris Lim Moi Hwa

Setelah saya mengambil ATP3 Ionized Cal-Mag untuk 5 minit, saya mendapati denyutan jantung saya menjadi lebih stabil. Setelah saya mengambil 3 set produk ATP Zeta, duri tulang di bahagian leher saya telah sembuh tanpa sebarang pembedahan. Saya tidak lagi dibelenggui sakit kepala dan sakit mata akibat duri tulang itu.

Chris Lim Moi Hwa
© Copyright 2018 Agape Superior Living Sdn Bhd. All Rights Reserved.