Slide background
Slider-1
Pollution
sick
mito
slider5
cell

 • ASAL-USUL

  Mesyuarat penubuhan pertama Agape Superior Living diadakan pada September 2002 di bawah pengeloaan En Frank Ellis, pengasas PROGRAM ATP ZETA.
  Sejak penubuhannya, sambutan hangat telah diterima di Amerika Syarikat, Kanada, Asia Tenggara dan Australia. Manfaat kesihatan daripada Program ATP Zeta sangat-sangat dinantikan ramai.

 • VISI

  Menjadi pembekal penyelesaian kesihatan, kesejahteraan dan gaya hidup yang terutama di seluruh dunia dalam masa terdekat.

 • MISI

  Untuk mempromosikan tahap hidup yang terbaik melalui produk terunggul, perkhidmatan dan sistem yang dapat memperbaik kualiti hidup dan memaksimumkan keupayaan untuk mencapai kegembiraan sebenar.

 • ATP ZETA PROGRAM

  Program ATP Zeta merupakan tunggak utama Agape Superior Living untuk mendidik semula umat manusia tentang peri pentingnya pencegahan dan kaedah untuk mencapai kesihatan.
  Program ini menitikberatkan:
  1) Produk kesihatan yang terkemuka
  2) Teknologi dan penyelesaian e-niaga
  3) Seminar pembangunan diri

PROGRAM KESIHATAN ATP ZETA

Demi menyuburkan sel-sel manusia dengan pelbagai nutrien, dengan itu, ia membantu sel-sel badan kita untuk tinggal di tahap kesihatan yang optimum. Dengan mengekalkan kesihatan di tahap selular, kesihatan tisu dan organ-organ akan dapat dicapai, yang seterusnya akan membawa kepada badan yang sihat. Ia mendedahkan peristiwa yang penting ke arah kesihatan yang sebenar. Pelan yang menarik ini terbukti menjadi model kesihatan berjaya, sebagai asas dan kesihatan konsep teori dibuktikan oleh banyak kajian pemakanan dan perubatan. Ia telah mendapat pengiktirafan ahli-ahli sains dari Amerika, Jerman, Australia dan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

 • atp-1
 • atp2
 • atp3
 • atp4
 • atp5
 • agp1
 • yfa
 • agn
 • mito
Detoksifikasi Badan

Mengurangkan pengumpulan toksin dan menghalang sel daripada rosak. Tambahan pula, detoksifikasi menggalakkan oksigen & nutrien bekalan yang lebih baik di peringkat selular.

Sel Repairing & Rejuvenasi

Mempercepatkan proses membaik pulih sel dan menggalakkan sel pertindihan lebih baik untuk menggantikan sel-sel penuaan. Ini adalah cara yang asas untuk meningkatkan fungsi normal sistem dalam badan dan mengekalkan badan yang muda dan bertenaga.

Perlindungan Sel

Mengaktifkan sel-sel imun untuk membina perlindungan dalam dan luar sel badan. Perlindungan luaran adalah penting untuk mencegah virus atau jangkitan bakteria manakala perlindungan dalaman adalah penting untuk mencegah perkembangan sel abnormal seperti sel kanser dalam badan.

Testimoni

Bryan Kee King Gwok

Saya berasa gembira kerana jerawat saya telah berkurangan.
Sakit bahu saya juga telah sembuh pada hari keempat saya mengambil ATP3 Ionized Cal-Mag.

Bryan Kee King Gwok28 tahun
Woo Chye Lin

Pada tahun 2012, saya mula mengambil produk ATP Zeta. Dalam hanya 1-2 bulan, keadaan kesihatan saya bertambah baik secara ketara. Saya tidak mudah berasa mengantuk lagi. Saya juga tidak pernah sakit teruk untuk setahun yang lepas.

Woo Chye Lin 27 tahun
Berry Beh Sheue Yuen

Program Kesihatan ATP Zeta telah mengurangkan masalah sensitif hidung yang membelenggui saya sejak umur 12 tahun. Dengan mengambil ATP3 Ionized Cal-Mag dan ATP4 Omega Blend, sakit-sakit pada tulang belakang, lengan tangan dan bahu telah banyak berkurangan. ATP3 Ionized Cal-Mag membantu saya masuk tidur dengan lebih cepat, sekaligus mengatasi masalah kesukaran tidur saya.

Berry Beh Sheue Yuen 27 years old
Chris Lim Moi Hwa

Setelah saya mengambil ATP3 Ionized Cal-Mag untuk 5 minit, saya mendapati denyutan jantung saya menjadi lebih stabil. Setelah saya mengambil 3 set produk ATP Zeta, duri tulang di bahagian leher saya telah sembuh tanpa sebarang pembedahan. Saya tidak lagi dibelenggui sakit kepala dan sakit mata akibat duri tulang itu.

Chris Lim Moi Hwa 50 tahun
© Copyright 2018 Agape Superior Living Sdn Bhd. All Rights Reserved.