Kod Produk: ATP2

Senarai Produk

Umum

ATP2 merupakan rumusan makanan sel Dr Everett yang ditambah baik. ATP2 adalah makanan tambahan yang terhasil daripada bahan tumbuhan yang terbaik dan juga merupakan rumusan konvensional koloid bertenaga tinggi yang diperbangunkan daripada larutan dibase. ATP2 menyokong dan menambah baik aktiviti biokimia serta menggantikan nutrisi yang telah hilang dalam diet.

Huraian

  • Rumusan ATP2 ditambah baik daripada makanan sel Dr Everett yang merupakan rumusan hidrogen-oksigen yang unik di dunia.

  • Ia adalah makanan tambahan yang diperbuat daripada bahan-bahan tumbuhan yang terbaik serta formulasi yang dipatenkan dari pekat koloid yang terhasil daripada larutan dibase. Ia adalah rumusan dwi-polar yang berupaya membawa 78 unsur dalam larutan dan menghantar mineral tersebut kepada setiap sel badan.

  • ATP2 menyokong dan menambah baik aktiviti biokimia dan menggantikan nutrien yang telah hilang dalam diet era kehidupan dan teknologi moden. ATP2 terdiri daripada 68 mineral, lebih daripada 5,000 enzim, 36 asid amino, elektrolit dan hidrogen dan oksigen nasen sebagai produk sampingan. Semuanya adalah bahan semulajadi dan diperlukan badan kita.

Ramuan

Air tulen, Serbuk Beras, Serbuk Gandum, Garam Laut, Magnesium Klorida, Natrium Klorida, Kalsium Klorida.

Manfaat

  • ATP2 Energized Mineral Concentrate membekalkan siri enzim yang membantu menguraikan toksin dan produk sampingannya untuk menggalakkan detoksifikasi sel dan peredaran darah dengan membuang bahan buangan daripada badan.

  • Menggalakkan detoksifikasi yang lebih baik pada peringkat sel, dengan itu menambah baik peredaran darah, menambahkan oksigen untuk sel badan. Ini merupakan kunci kepada metabolisme sel yang sihat dan keseimbangan tubuh badan.

  • Menggalakkan penghasilan tenaga dan mengurangkan keletihan, menambahkan kecergasan badan.

  • Mewujudkan persekitaran tinggi oksigen yang dapat mencegah pertumbuhan bakteria berbahaya, dengan itu mengurangkan penyakit berjangkit.

  • Meneutralkan radikal bebas berlebihan, melindungi sel badan daripada tindak balas pengoksidaan.

Negara Asal Produk

USA

Perhatian

  • Jangan campur dengan produk tenusu (susu haiwan atau susu soya).

  • Ambil produk in sejam selepas mengambil ubat atau produk susu.

Cadangan sajian

Selepas bangun: Tambah 4 titis masing-masing ke dalam 2 gelas air dan minum selepas bangun pagi untuk menggalakkan detoksifikasi.

Selepas badan dapat menyesuaikan diri kepada perubahan kesihatan, tambakan dosej sehingga 8 titis, 3 kali sehari (8 titis setiap gelas, 3 kali sehari), seperti yang dicadangkan dalam label.

Penyimpanan

Simpan di tempat yang kering dan dingin.

*Setelah dicampur dengan air dan dibiarkan di bekas terbuka, larutan akan menyerap kelembapan daripada atmosfera, dengan it uakan melemahkan larutan itu. Maka dicadangkan supaya tidak meninggalkan ATP2 dalam bekas terbuka lebih daripada beberapa jam.

BERAT BERSIH

30ml

© Copyright 2018 Agape Superior Living Sdn Bhd. All Rights Reserved.