Kod Produk: ATP4

Senarai Produk

Umum

ATP4 ialah asid lemak poli tak tepu yang diekstrak sepenuhnya daripada tumbuhan. Ia terdiri daripada siri Omega-3, 6 dan 9 yang lengkap dan mengandungi tenaga biologi yang tinggi.

Huraian

Omega 3 dan 6 membantu mengawalatur hormon. Rembesan hormon yang seimbang menggalakkan pembaikpulihan sel, meningkatkan kesihatan kulit dan rambut, juga untuk mengawal berat badan dan bentuk badan yang ideal.

Asid Lemak penting seperti DHA menggalakkan pertumbuhan sihat sel otak, dengan itu meningkatkan daya ingatan dan penumpuan serta menguatkan daya pemelajaran.

  • ATP4-Omega Blend membekalkan asid lemak penting (EFA) dalam bentuk poli tak tepu yang diperlukan oleh badan. Walaupun Asid Lemak Perlu (EFA) diperlukan oleh tubuh kita, ia tidak boleh dihasilkan oleh badan sendiri tetapi perlu diperolehi daripada pemakanan kita.

  • 100% formula daripada ekstrak tumbuhan semulajadi: minyak walnut, minyak bijan, minyak currant hitam, minyak biji labu, minyak bunga matahari, minyak evening primrose, minyak kelapa.

  • Tidak akan menyebabkan reaksi alahan dan sesuai untuk vegetarian.

  • Menggunakan teknologi pengekstrakan canggih dan prosedur kestabilan supaya produk itu terjamin berkualiti dan nutrien diserap dengan cepat dan lengkap.

Ramuan

Minyak Walnut, Minyak Bijan, Minyak Black Current, Minyak Biji Labu, Minyak Bunga Matahari, Minyak Evening Primose, Minyak Kelapa, Minyak Bijij Rami.

Manfaat

  • Mengawalatur tahap kolesterol dan trigliserida untuk melancarakan peredaran darah, dengan itu mengurangkan penyakit kardiovaskular seperti sumbatan arteri dan strok.

  • Omega 3 membantu untuk meredakan keradangan dan membaikpulih sel badan.

  • Omega 3 dan 6 membantuk mengawalatur hormon. Rembesan hormone yang seimbang menggalakkan pembaikpulihan sel, meningkatkan kesihatan kulit dan rambut, juga untuk mengawal berat badan dan bentuk badan yang ideal.

  • Asid Lemak Perlu seperti DHA menggalakkan pertumbuhan sihat sel otak, dengan itu meningkatkan daya ingatan dan penumpuan serta menguatkan daya pembelajaran.

Negara Asal produk

USA

Perhatian

Dicadangkan untuk habiskan ATP4 dalam 60 hari selepas botol dibuka.

Cadangan Sajian

Sebagai sos salad atau makanan. Campurkan satu sudu dengan salad atau makanan, 1-2 kali setiap hari.

Penyimpanan

Simpan di tempat yang kering dan dingin.

Berat Bersih

250ml

© Copyright 2018 Agape Superior Living Sdn Bhd. All Rights Reserved.