Kod Produk: ATP5

Senarai Produk

Umum

ATP 5 BetaMaxx berasal dari dinding sel yis roti dalam bentuk rantai panjang Beta 1.3D Tambahan. Ia adalah 100% penambah daya imun semulajadi (BetaMaxx tidak mengandungi sebarang protein yis atau ragi hidup.)

Huraian

  • ATP5 BetaMaxx berasal daripada dinding sel yis pembuat roti, imunoterapi ini adalah satu kejayaan yang dibanggakan dalam sejarah perubatan.

  • ATP5 mengandungi polisakarida β 1.3D untuk penyerapan yang lebih baik dan berkesan untuk menguatkan sistem keimunan dalam masa tersingkat.

  • BetaMaxx telah diselidik lebih dari 60 tahun dan akhirnya menjadi produk yang paling selamat, paling cepat, dan paling berkesan di dunia yang mampu mengaktifkan sistem imun manusia. Ia berfungsi sebagai agen penyembuh luka dan juga membantu dalam aktiviti anti-tumor.

Ramuan

Yis pembuat roti.

Manfaat

  • Mengaktifkan fungsi sel imun untuk menguatkan sistem imun badan yang lebih baik.

  • Beta-1, 3 glucan menggalakkan pembaikan sel yang lebih baik dan mencegah keradangan luka yang memainkan peranan penting dalam penyembuhan luka. Ia boleh mempercepat proses penyembuhan luka.

  • Beta 1,3 glucan menguatkan fungsi imun sel untuk melindungi sel badan dari kerosakan akibat radiasi.

  • Melambatkan penyerapan gula ke dalam aliran darah untuk mengekalkan paras gula darah yang optimum; membantu menormalkan dan mengurangkan kadar gula darah dan lipid darah. Menghalang paras gula darah tinggi.

Negara Asal Produk

Jerman

Cadangan Sajian

Ambil satu sudu penuh (5g) ATP5 BetaMaxx, dicampur dengan air, jus buah-buahan atau minuman lain dan minum segera. Dicadangkan ambil sebelum makan.

Penyimpanan

Simpan di tempat yang kering dan dingin.

Berat Bersih

150g

© Copyright 2018 Agape Superior Living Sdn Bhd. All Rights Reserved.